Terug naar huis
Informatie
Bladmuziek
Nieuwe muziek
Links van dweilbands
Overige links
Aanbieding
Alfabetische prijslijst

Vragen of bestellen
Evenementen
Carnavalsverenigingen
Terug naar huis
Terug naar huis
Bladmuziek

In 1996 is Crimick Productions ontstaan. De naam "Crimick"komt van de namen Rick en Mic. die samen muziek gingen schrijven voor het dweilorkest wat in datzelfde jaar is opgericht. In eerst instantie werden de met de hand geschreven nummers uitgewerkt in een computerprogramma gezet om het voor iedereen leesbaarder te maken, en de partijen op de eigen bezetting aangepast. Na verloop van tijd werden er ook nieuwe nummers geproduceerd onder de naam Crimick Productions. Met het groeien van het aantal nummers is besloten om deze te koop aan te bieden. Dit begon via het dweilorkesten.net met het aanbieden van onze muziek. Na verloop van tijd hebben we onze eigen site op het web kunnen zetten, en inmiddels al vele dweilbands kunnen voorzien van muziek. Slagwerkpartijen leveren we er niet standaard bij omdat we daar niet veel van hebben. Op aanvraag kunnen we die er wel bij schrijven, maar laat ons dat dan weten als dat nodig is. Sinds de verkoop in 2002 hebben we muziek geleverd in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Zuid-Afrika en Australië; wereldwijd dus!


Onze arrangementen bestaan uit:

          Directiepartij in Bes

          1e/2e/3e Fluit,

          1e/2e/3e Klarinet,

          1e/2e/3e Trompet,

          1e/2e/3e Altsaxofoon

          1e/2e Hoorn (Es/F)

          1e/2e Bariton/Tenorsaxofoon

          1e/2e Euphonium (Bes/C, Bas- en Vioolsleutel)

          1e/2e/3e Trombone (Bes/C, Bas- en Vioolsleutel)

          Bas (Bes/C/Es/F, Bas- en Voolsleutel)


          Slagwerkpartijen (Gratis), keyboard-, gitaar- of accordeonmuziek (€ 1,25) kunnen we er altijd bij maken, maar laat           dit ons dan weten.


De in de prijslijst genoemde prijzen gelden voor de complete arrangementen die we hebben en die we via de mail leveren in PDF-bestanden. U kunt dus zelf uitprinten welke partijen u nodig heeft. Sinds 1 januari 2010 hebben we 1 stem op een vel papier staan, dus de dubbele noten in de balk wat voor sommigen toch lastig te lezen was zijn verdwenen. Onze database van liedjes blijft groeien en inmiddels hebben we de 600 feestnummers al wel bereikt, en hebben we zo'n 750 titels die we kunnen leveren voor een breed feestvierend publiek op elk feest.


De muziekfragmenten die in deze site zijn gebuikt benaderen hooguit de klank. Het volume van de instrumenten kunnen niet op de juiste sterktes worden weergegeven, maar over het algemeen staat wel de dynamiek onder de muziek geschre-

ven. Dit geldt ook voor diverse versierselen. Beluister en zie ook de geluidsfragmenten & directiedemo's. Deze zijn ook voor de informatie ook behoorlijk uitgebreid.


Sinds 1996 is Crimick Productions niet meer weg te denken uit de dweilwereld. Meer dan 800 liedjes zijn gearrengeerd en veelvoudig verkocht. Wie onze arrangementen speelt merkt al snel dat het voor het publiek zeer toegankelijk is. 


Op verzoek kunnen we ook arrangeren. De kosten bedragen € 11,= per nummer. We hebben inmiddels ervaring wat aanvragen betreft en zijn van mening dat het echt wel feestmuziek moet zijn, en ook heel belangrijk; Bekend bij het publiek! Wij zijn een carnavalesque bedrijfje, en willen dat ook zo behouden. Onze voorkeur gaat uit naar feestmuziek, en wie voor feestpubliek speelt weet dat diverse nummers gewoon "niet zullen werken". Wat we ook niet doen zijn nummers schrijven die we al in medleys of potpourri's hebben. Dan gaan we onszelf beconcureren.

Vijf items zijn hierin dus belangrijk;   1) Wat is de bekendheid van het nummer?

                                                       2) Hoe hoog is het meezinggehalte?

                                                       3) Hoe makkelijk loopt het polonaise?

                                                       4) Hoe hoog scoort het in de hitparades, of heeft het gescoord?

                                                       5) Hoeveel stuks denken wij er jaarlijks van te kunnen verkopen?

Wij schrijven voor ons plezier en hebben daar ook ons werk van kunnen maken. Iedereen die werkt word daar in principe voor betaald op basis van een (vast) maandsalaris. Het uitwisselen van muziek (Van welke arrangeur dan ook) is een vorm van broodroof. Het is vooral aan de muziekclubs/verenigingen om er op toe te zien dat de muziek op een nette en eerlijke manier verkregen wordt en niet wordt uitgewisseld. (Dus originele mails/partijen/rekeningen). Het uitwisselen van fotokopieën/muziekbestanden leidt er toe dat uitgevers met hun bezigheden moeten gaan stoppen omdat de kosten te hoog worden. Als muzikant zou je dit niet moeten willen en er de noodzaak van in moeten zien dat de uitgevers werken voor een salaris. Wij zijn lid van VMU. Dit is in ieder geval een garantie voor de verkoop van legale bladmuziek.


Wij willen Piet, Gonnie, Dave , Harry, Wilmie, Rinus, Miranda, Ellen, Joan, Rob en Pierrebedanken voor hun bijdragen aan ons bedrijfje. Zonder hen zou Crimick Productions nooit hebben kunnen bestaan.